Luzern am Reuss


IMG_6800











  • Categories: Architecture / Refurbishment / Residential
  • DATE: 2016 Planning 2017 Execution
  • PROJECT: Direct Assignment
  • CLIENT: Fam. Röthlin
  • Collaborators: Hans Leidescher (Design, cost control, Supervision construction site, contraction Time management), Beat Röthlin (support supervision construction site), Marcello Maugeri (support Design & administration), Juan Garcia (Draftsman)
  • Description: The freestanding late 20th Century old house required a complete facade and roof renovation. The Penthouse had also to be complete refurbished. Respecting its historical legacy without neglecting contemporaneity, Materials, colors and artefacts have been brought together composing a balanced emotive and warm architecture that enables the old house to recover marks from its past and adapt comfort and beauty of the present.

Related Projects